Vår behandler gjør alltid sitt ytterste for at du skal få
et fantastisk, naturlig resultat.

Når du tar kontakt med oss vil du møte en behandler som ser deg, som lytter til dine ønsker, som bruker all sin erfaring og kompetanse for å gi deg det resultatet du ønsker. Hun har et øye for symmetri og proposjoner, og er opptatt av at du som kunde er med i alle ledd i prosessen, for å sikre seg at du blir fornøyd.

Du kan enkelt komme i kontakt med oss på følgende måter:

  • 90 80 82 92

  • Niels Juels gate 70, Oslo

  • post@beautybynature.no

  • Kontakt oss i Messenger

Beauty by Nature åpnet 5. februar 2018, og har i løpet av det første året åpnet en underavdeling på Raufoss, samt en nettbutikk med kun økologiske produkter for hud- og hårpleie.

Vårt team

Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Vår kosmetiske sykepleier har lang erfaring, og deltar stadig på nye avanserte ekspertkurs, både i Norge og i utlandet. Vår medisinsk ansvarlige lege er blant landets beste innen kosmetisk medisin.

Henriette Røsberg
Henriette RøsbergDaglig leder / eier / kosmetisk sykepleier
Karim Sayed
Karim SayedMed. ansvarlig lege

“Jeg har vært på mange klinikker før, men aldri blitt møtt på en så god måte som på Beauty by Nature. Henriette brukte god tid på å finne ut hvilket resultat jeg ønsket, og ga med grundig informasjon om de ulike mulighetene vi hadde for å nå mitt mål, hvilke resultater jeg kunne forvente, og hvordan jeg skulle forholde meg i tiden etter behandling. Ble godt fulgt opp i etterkant av behandlingen også. Knallfornøyd med resultatet, og har fått en ny, fast klinikk!”

Karianne, 46 år
0+
medlemmer i kundeklubben

Unn deg selv å ta vare på deg selv. Det fortjener du.